0745.036.260 office@dias-decor.ro

Accesorii la montaj

Accesorii la montaj

PARDOSELI PVCGERFLOR Accesorii la montaj

Decor Skirting - plinta MDF

Se poate monta prin lipire cu adeziv sau prin intermediul clemelor de fixare. Foarte important este ca peretii sa fie drepti iar unghiurile la colturile exterioare si interioare ale peretilor si intre pereti si pardoseala sa fie de 90 grade.

Vynaflex Wood

Plinta semirigida MDF, cu aspect realistic de lemn, 60 mm, 80 mm si 100 mm inaltime. Poate fi utilizata ca plinta atat in amenajarile cu pardoseli vinilice (PVC) cat si la cele cu parchet sau mocheta.

Profil de clipsare - Capping strip clip system

Profil ce se monteaza ca terminatie a pardoselii vinilice la ridicarea pe perete 10 cm. Are dublu rol – functional – asigura o impermeabilitate perimetrala a pardoselii ridicate pe perete si de asemenea rol estetic.

Profil scafa Gerflor

Profilul scafa, asigura la montajul cu ridicarea pe perete a pardoselilor vinilice o imbinare rotunjita intre pardoseala-perete, astfel incat sa poata fi usor curatata mizeria (nu formeaza unghi de 90 grade pardoseala-perete).

Profil de finisare - simplu Gerflor

Este un profil dintr-un singur element, avand in special un rol estetic (un finisaj la pardoseala vinilica montata cu ridicare 10 cm pe perete).

Nas de treapta antiderapant

Profil nas de treapta cu striuri antiderapante, pentru grosimi de 2 mm sau 3 mm ale pardoselilor PVC. Se pot folosi culori stridente de marcare vizuala a sfarsitului de treapta-contratreapta.

Nas treapta aluminiu T67 ALU

Un profil pentru nas de treapta din aluminiu mat, avand o banda antiderapanta care se incorporeaza din acelasi material cu pardoseala PVC sau in culoarea Aluminiu .