0745.036.260 office@dias-decor.ro

PARDOSELI OMOGENE

PARDOSELI OMOGENE GERFLOR

Mipolam Affinity

Pardoseala vinilica omogena – covor PVC. Aduce schimbari in design-ul produsului facand tranzitia de la Mipolam Acord cel mai bine vandut produs din gama pardoselilor omogene dar care avea un design semidirectional la un patern non-directional oferind arhitectilor o posibilitate nelimitata de combinare a formelor si culorilor.

Mipolam Accord

Pardoseala omogena -covor PVC – cu design clasic, traditional ce permite utilizarea in spatii cu destinatii diverse (invatamant, sanatate, spatii de birouri, administrative) in general acolo unde se doreste o pardosela care sa reziste la trafic, sa fie usor de intretinut si curatat. Un raport bun calitate-pret.

Mipolam Biocontrol

Pardoseala omogena, covor PVC, pentru destinatii specifice: camere curate in industria farmaceutica, biotehnologii, laboratoare, certificare Fraunhofer ISO4 si GMP-Clasa A, 85,66% reducerea a particolelor contaminate ISO 14644-9
Denumiri uzuale ale produsului: covor PVC, sol PVC, covor vinilic, linoleum.

Mipolam Cosmo

Pardoseala omogena – covor PVC, cu design semidirectional, grupa de abraziune P, destinata spatiilor fara cerinte speciale, unde sunt importante bugetele insa si curatenia, aspectul si rezistenta in timp sunt factori esentiali. O pardoseala ideala in scoli sau spitale care trebuiesc renovate fara fonduri pentru solutii mai performante.

Mipolam Elegance

Pardoseala omogena – covor PVC, 2 mm, Grupa T abraziune cu rezistenta buna la zgariere, abraziune, si trafic. Recomandata pentru spatii publice: invatamant, sanatate. spatii comerciale, s.a. Se pot crea modele si design-uri speciale combinand culorile (33 de culori).

Mipolam Esprit

Pardoseala vinilica – covor PVC. Design nondirectional, gama extinsa de culori (24), clasa de abraziune grup T, posibilitati de combinare si realizare model si design folosind mai multe culori. raport excelent pret calitate.

Mipolam Symbioz™

Pardosela vinilica omogena, covor PVC – unica prin culorile vii, naturale, insertii de granule vinilice si bioplasticizatorii 100% naturali (din cereale) – varianta ECO