0745.036.260 office@dias-decor.ro

Placi si dale vinilice – LVT

Placi si dale vinilice – LVT
Placile si dalele de lux din Vynil – LVT sunt solutia ideala pentru multiple amenajari ! Fie ca este vorba de amenajarile rezidentiale, amenajari de birouri sau camere de hotel, exista colectia potrivita, in functie de necesitatile spatiului.

Datorita avantajelor oferite, acest tip de pardoseala reprezinta o alternativa revolutionara la pardoselile clasice.

Unul dintre principalele avantaje este aspectul foarte realistic si original al pardoselii. Pentru a raspunde exigentelor legate de design, exista o varietate de coduri de culoare pentru fiecare colectie.

In functie de spatiul unde se doreste integrarea acestui tip de pardoseala, exista doua variante disponibile de dimensiuni/format si doua variante design:

– Placi/ Plank-uri cu aspect realistic de lemn in esenta sa – noduri, crapaturi, imbinari, patina timpului;

– Dale cu aspect realistic mineral – marmura, travertin, piatra.

Creation 70 | Lipire Permanenta

Placi si dale vinilice cu aspect ultrarealistic de lemn (dusumea, parchet, scandura) sau mineral (travertin, piatra, marmura). Posibilitati nelimitate de combinatie a design-urilor in functie de atmosfera | ambientul ce se doreste a fi creat. Design-ul acestor pardoseli a fost recompensat cu RED Dot Award 2016.

Creation 55 | Lipire Permanenta

Placi si dale vinilice LVT cu aspect ultra-realistic de lemn (scadura, sipca, dusumea, parchet) sau mineral (travertin, marmura, ceramica, granit). Usor de intretinut, rezistenta mare la zgariere-abraziune.

Creation 55 Clic System

Sistem clic vertical = rezistenta la apa, se monteaza fara lipire, nu este zgomotos la pasire, se poate monta peste gresie, placile pot fi scoase fara a demonta si celelalte placi din vecinatate.

Creation 30 Mineral

In spatiile rezidentiale sau in cele cu trafic moderat, gama Artline este o varianta cost efective a gamei Creation datorita stratului de uzura redus la 0,3 mm. Acelasi design ce imita marmura, travertinul, piatra dar la un pret mai mic. Se poate instala peste sisteme de incalzire prin pardoseala.

Creation 30 Wood

In spatii rezidentiale sau cu trafic moderat, placile Artline reprezinta solutia cost efective, pastrandu-se acelasi efect ambiental: rustic, cald si primitor datorita esentelor de lemn pe care le imita foarte realistic. Se pot monta peste sisteme de incalzire in pardoseala.

Creation 55 X'Press - Placi autoadezive

Placi autoadezive cu aspect lemn sau mineral (piatra, granit), usor si rapid de instalat, rezistente la zgariere, abraziune – o solutie ideala pentru renovari in spatii care trebuiesc rapid finalizate.

Creation 70 Clic System

Placi si dale PVC cu montaj flotant cu imbinarea placilor prin clic vertical.
Poate fi montat pe un suport imperfect, cu pana la 92% umiditate relativa, absorbtie fonica cu 12 dB mai buna decat parchetul laminat!

Dale LVT Saga ²

Dale flotante cu montaj rapid pentru zone de trafic intens: birouri, magazine, zone publice.
PVC-ul si substratul din spuma si pluta asigura un confort acustic de 15dB
Dalele preiau eventualele neregularitati ale stratului.

Dale PVC Attraction

Dale din PVC, interloc (intrepatrunse la imbinare), montate flotant,
ideale pentru zone cu trafic intens si strat suport cu imperfectiuni.
Instalare facila ce nu necesita oprirea activitatii in spatiul respectiv.